Cara Nak Goreng Ikan Keli Rangup

40 biji bebola ayam 20 batang lidi pencucuk BAHAN UNTUK PUFF PASTRI. Bagi anda yang inginkan kelainan boleh sahaja pilih untuk menikmati hidangan ini dengan ikan keli yang dimasak rangup kriuk-kriuk bila digigit.


Cara Goreng Ikan Keli Tak Meletup Tak Hancur Baru Rangup

Mana nak cari malt vinegar dan mushy peas kan sebab kebanyakan tempat memang tak disediakan.

. Apa sahaja lauk yang ditawarkan di sini boleh dimakan bersama dengan nasi briyani Anarkaliatau nasi briyani daripada gred yang terbaik ya nasi ini sudah cukup enak walaupun dimakan kosong. Bukan itu sahaja ayam goreng berempahnya tidak kurang sedapnya. Siapa yang suka pedas tu mesti akan jatuh cinta dengan rasa sambalnya.

Bagi anda yang belum ada idea nak masak apa untuk jamuan ni berikut adalah idea yang boleh anda pertimbangkan. Kesedapannya bukan hanya terletak pada lauk yang dihidangkan sambalnya juga sangat lazat dan pedas. PUFF BEBOLA AYAM BAHAN-BAHAN.

Tapi kenapa nak makan tanpa lauk pula kan. Datang dengan filet ikan dory scampi udang kepah sotong jejari ikan homemade chips dan garlic butter rice. Kalau anda pertama kali datang Sharing Platter mereka is a must try.

Mai singgah makan di Restoran M Salim. Bila tibanya penghujung persekolahan maka pastinya disambut dengan jamuan akhir tahun.


Trik Menggoreng Ikan Agar Tidak Melekat Dan Meletop Youtube


Cara Goreng Ikan Keli Tak Meletup Tak Hancur Baru Rangup


Cara Goreng Ikan Keli Tak Meletup Tak Hancur Baru Rangup


Ini Tips Penting Goreng Ikan Keli Agar Tak Meletup Masa Menggoreng Dan Cantik Je Rupanya Daily Makan

Post a Comment

0 Comments

Ad Code